čtvrtek 7. června 2012

V rychlosti: Miniblogy, které mě zaujaly

Krásné odpoledne přeji!
Milý se dívá na tenis a já mám čas něco napsat:)
Ráda bych vám ukázala některé tumblr stránky, které mě zaujaly. Dají se považovat za takové "miniblogy", kde můžete na zeď házet vše, co vás zajímá - já v poslední době samozřejmě sleduji zejména ty s fitness tématikou, dodávají mi inspiraci a motivaci.


http://fitnessgirl-lifestyle.tumblr.com/ - všechny známe web Fitnessgirl, zde je její inspirující tumblr:)
http://healthy-inspiration.tumblr.com/ - krásné fotky zdravého jídla!
http://healthysexyhappy.tumblr.com/ - slečna zde má i zajímavé tipy a stránka je opravdu moc hezká
http://healthyfithabit.tumblr.com/ - zde je tumblr chlapa, takže jako motivaci zde dává fotky polonahých chlapíků! hned se stala mou oblíbenou:D!
http://weightlossproblems.tumblr.com/ - a to nejlepší na konec: velice vtipně zpracované problémy spjaté s hubnutím, opravdu jsem se u nich smála:) Zde je pár příkladů:









Co k tomu dodat - vůbec jsem nemusela poprosit o zapůjčení džínů mladší ségru, stejně tak jsem včera o půlnoci neříkala, že jsem nějaká neklidná a ani náhodou nepřemýšlela nad tím, zda je ujeté teď lézt na rotoped, milý si ani trochu nestěžuje na to, že zelenina zabírá půlku naší nevelké ledničky a už vůbec jsem mu neříkala, aby mi cestou z práce koupil zelený čaj...:D

A co vy, sledujete tumblr? Jaké jsou vaše oblíbené:)?

1 komentář:

  1. Děkuju za Weight Loss Problems, sem tam jsem to viděla a nikdy po tom nepátrala; teď koukám, jak úžasně vtipný to je :)

    Mireia

    OdpovědětVymazat

Ráda si přečtu Váš názor:)! Díky za komentář, případnou odpověď najdete opět zde. Sofie